witam. zakupilem kilka dni temu temu Roverka model 220 SDi z roku 1997.
niestety nie posiada on zbiorniczka spryskiwaczy. i mam maly problem, bo jeden sklep motoryzacyjny sprowadzil mi taki zbiorniczek ale on nie pasuje do tego modelu i teraz nie wiem skad go wziasc bo nie wiem jakie to jest oznaczenie tego zbiorniczka i jak on wyglada. gdyby ktos byl chetny do pomocy to bardzo prosze i z gory dziekuje.
_________________ Lucjan
Ostatnio zmieniony przez lszczota Czw Gru 06, 2007 13:53, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 13:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przeczytaj zasady tego kącika i zmień temat na zgodny z nimi (użyj przycisku "Edytuj" przy pierwszym poście w tym temacie) - to pozwoli łatwiej znaleźć Twój temat osobom znającym się na Twoim modelu - niektórzy zaglądają tylko do tematów dotyczących modelu, na którym się znają.
www.roverki.pl/garage.php - znajdziesz tam firmy handlujące nowymi (np. www.tomateam.pl), jak i używanymi (CZ Rover Parts, Art-Bizar, PH Jowi) częściami do Roverków.
99% z nich prowadzi wysyłki na cały kraj.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum