Wysłany: Sro Sie 29, 2007 21:35 Re: [220SD] CZy w EPC sa zdjecia?
misiu26 napisał/a:
zainstalowale dzial mi EPC ale nie mam podgladu zdjeć.Co trzeba zrobić?prosze o pomoc
przede wszystkim sprawdź sobie w start> panel sterowania> dodaj usuń programy czy zainstalowało Ci się podczas wgrywania EPC takie coś: ITEDO IsoView ActiveX Control 4.0. Jest to kontrolka odpowiadająca za wyświetlanie obrazków
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
jeśli masz ie 6.0 lub nowszy, to instalacja kontrolek wymaga potwierdzenia (łatwo to przeoczyć pojawia się pasek pod paskiem adresu z zapytaniem
a potem jeszcze kilka komunikatów czy aby napewno chcesz?, czy jesteś pewny?....
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Czy działa on także pod Xp czy tylko '98 systemem ??
Bo u mnie po zainstalowaniu był tylko ten ITEDO i po odpaleniu puste okienko.:(
działa bez problemu pod XP nawet z SP2 ...
weź zainstaluj ponownie program (nawet bez odinstalowywania) zwracając uwagę na wszystkie komunikaty podczas instalki ... miałem identyczną sytuację jak u Ciebie, a ponowne, uważne wgranie programu skasowało "białe okienka"
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum