Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 16:16 [214 16v '95] Wymiana sondy Lambda
Witam, z góry przepraszam jeśli temat ten już był poruszony na forum lecz nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na moje pytanie.
Chcę wymienić sondę lambda w moim kanciaku (214Sei '95) silnik to K14 16v, obeznani z tematem wiedzą na pewno, że sonda w tym silniku jest w piekielnie niedostępnym miejscu.
Mam problem z dojściem do niej kluczem, może ktoś zna jakiś "cwancyk" lub narzędzie które ułatwiło by pracę nad tym diabelstwem??
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 16:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chcę wymienić sondę lambda w moim kanciaku (214Sei '95) silnik to K14 16v, obeznani z tematem wiedzą na pewno, że sonda w tym silniku jest w piekielnie niedostępnym miejscu.
Moja sonda w R200 była wymieniana 2 razy. Raz mechanik wymieniał od góry, a drugi raz od dołu. Nie narzekał, że mało miejsca, itp.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum