Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 17:15 [418 TD 94R] Po zimnej nocy :/
Witam wszystkich mam pytanie odnosnie rowerka 418 TD 94r. ogolnie jestem zadowolony z tego samochodziku ale mam maly problem niewiem czy powazny czy nie po zimnej nocy rano jak odpalam samochod nieswieci mi sie kontrolka oleju wystarczy ze przejade kawalek zgasze samochod i odpale i juz jest wporzadku samochod chodzi normalnie nic nieprzerywa niedymi na bialo ani niebiesko przy odpalaniu jak nieswieci sie kontrolka oleju
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Sob Wrz 08, 2007 10:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 17:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mnie to wygląda na umierający czujnik ciśnienia oleju. Silnik zimny->olej gęsty->czujnik nie reaguje (zaklejony?).
Sprubuj wymontować, wyczyścić i obserwuj, czy pomogło. Jak nie, to wymiana
Przedtem sprawdź jeszcze profilaktycznie przewody koło niego, czy nie są uszkodzone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum