Witam
Mam pytanie odnośnie oryginalnego palca roździelacza do mojego Roverka, a dokładniej czy TEN palec będzie odpowiedni, pytam dlatego, że w EURO-AUTO w Kielcach koleś chciał żebym mu podał numer nadwozia i że to jest ważne, a na stronie TomaTeam jest przypisany palec względem rocznika, stąd moje pytanie czy to napewno odpowiedni palec do mojego autka...
drugie pytanie: czy pozostałe palce wymienione TUTAJ, oznaczone literkami KW, QH lub YEC (domyślam się że to zamienniki) nie są spokrewnione z feralną dla mnie marką EPS ?
pozdrawiam
_________________ Rover 214Si '97
Platinum Silver
Ostatnio zmieniony przez supr3me Pią Wrz 21, 2007 10:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 10:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Mam pytanie odnośnie oryginalnego palca roździelacza do mojego Roverka, a dokładniej czy TEN palec będzie odpowiedni...
będzie odpowiedni, a na potwierdzenie do przejrzenia to
a z ciekawości jeszce dodatkowo zerknąłem do EPC posługując się swoim numerem nadwozia, co tylko potwierdziło prawdziwość i zgodność numeru towaru w Tomateam
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
będzie odpowiedni, a na potwierdzenie do przejrzenia to
a z ciekawości jeszce dodatkowo zerknąłem do EPC posługując się swoim numerem nadwozia, co tylko potwierdziło prawdziwość i zgodność numeru towaru w Tomateam
OK dzięki, a co z pozostałymi zamiennikami? mają inne numery seryjne... i czy nie sa spokrewnione z marką EPS ?
...a co z pozostałymi zamiennikami? mają inne numery seryjne... i czy nie sa spokrewnione z marką EPS ?
niestety Twój link dodany w pierwszym poście niczego nie pokazuje ... sprawdziłem w Tomateam do naszych samochodów jakie w ogóle są oferowane palce rozdzielacza i znalazłem tylko te dwa NJE100070 i KW928029R
Oba są prawidłowe, a różnica polega na producencie. Pierwszy (NJE) to oryginał, natomiast ten drugi (KW) to zamiennik firmy KW i to jej właśnie numer widnieje jako oznaczenie produktu
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
właśnie zagłebiłem sie w temacie i tez znalazlem te dwa, ale jednak postawie na oryginał bo juz dwa zamienniki mi padly a stary oryginalny caly czas smiga
PRZEZNACZONE DLA MODELI
Rover serii 800 (86-91)
Rover serii 200/400 (89-96)
Rover serii 100 (90-97)
Rover seriii 800 (91-98)
Rover serii 200 Cabrio, Coupe, Tourer (92-98)
Rover serii 600 (93-99)
Rover serii 400 (95-99)
Rover serii 200 (96-99)
MGf (95-02)
PRZEZNACZONE DLA SILNIKÓW
2.0 16v Turbo - 180-207KM
czemu nie ma wiecej silnikow wymienionych? np moj 1,4 16V?
drugie pytanie: czy pozostałe palce wymienione TUTAJ, oznaczone literkami KW, QH lub YEC (domyślam się że to zamienniki) nie są spokrewnione z feralną dla mnie marką EPS ?
Czy możesz podać prawidłowy link?
Ten otwiera stronę główną sklepu.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum