Wysłany: Pon Paź 01, 2007 17:45 [R45] Roverek stał się bardzo mulasty
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam mój rover 45 IDT po odpaleniu nie ma mocy pedał do końca a on się toczy gdy wejdzie powyżej 1800 obr/min co zajmuję mu chwilę dostaje kopa i już jest ok i tak było przez pewien okres teraz dochodzą do tych obiawów jeszcze to że jak jadę nim ok 110 czyli ok 2100obr/min nagle czuję spadek mocy. Gdy zwolnię troche do 70 km/godz znowu ma moc i ciągnie nie wiem co może być przyczyną byłem u mechaniora i już mnie załamał że pompa i 3500zł
Proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 29, 2010 23:56, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 17:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
danmon jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji <edytuj> w pierwszym poście) ...
a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum