Tworząc tego posta miałem na celu zebranie w całość, w jednym temacie wszystkich, sprawdzonych i polecanych przez Was elementów, które każdy użytkownik auta musi okresowo wymieniac. Zaproponowana, literowana lista została utworzona, z myślą o tych wszystkich, którzy nie zawsze mają dużo czasu, aby "szukać".
Proszę o odpowiedzi w formie [1] ModelRoverka_ProducentCzęści_numer.kat_cena_miejsce.zakupu : gdzie [1] - to pozycja na liście elementów np. R216Si_NGK_BKR6E-11_9,40/szt_Allegro
Wyliterowano tylko nieliczne newralgiczne elementy, sugeruję, aby utworzyć takie posty dla każdego lub najbardziej popularnych modeli Rovera.
Zaproponowany post, nie jest w pełni rozbudowany, na liście znalazły się moim zdaniem elementy, które po przeglądaniu forum, najczęściej nawalały.
DLA BOGÓW Można by się zastanowić aby dodać kolejny dział do naszego forum, na którym użytkownicy R. mogliby wymieniać się informacjami, wskazówkami, odczuciami itd. dotyczącymi eksploatowanymi materiałami (częściami)
Oczywiście lista mogłaby być dużo dłuższa, taką ja wymyśliłem zapewne pomijając wiele istotnych punktów.
Proszę o odpowiedzi oraz sugestie związane z rozbudową tego tematu:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum