co sie dzieje?!!!
szumi, no teraz to slychac jakby cos tam latalo, pedal sprzegla stal sie miekki, wyczowam luzy, slychac to zawsze podczas wciskania sprzegla nawet jak delikatnie nacisne,coraz wiekszy skok pedalu sprzegla, dzisiaj zaczelo szarpac przy ruszaniu i zaczynaja sie problemy z wrzucaniu jedynki i wstecznego, czuje jakby mialo sie wszystko rozleciec...
Ostatnio zmieniony przez Bruno Sob Paź 06, 2007 07:26, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 18:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
co sie dzieje?!!!
szumi, no teraz to slychac jakby cos tam latalo, pedal gazu stal sie miekki, wyczowam luzy, slychac to zawsze podczas wciskania sprzegla nawet jak delikatnie nacisne,coraz wiekszy skok pedalu sprzegla, dzisiaj zaczelo szarpac przy ruszaniu i zaczynaja sie problemy z wrzucaniu jedynki i wstecznego, czuje jakby mialo sie wszystko rozleciec...
u mnie kiedyś szumiało ze dwa latka i gwizdało, dolałem w końcu oleum bo sie okazało że jeździłem bez po następnych 2 latach warczało i od warczenia do wymiany skrzyni minęło już tylko kilka dni, ale nie wyrokuję, może to linka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum