Wysłany: Nie Paź 07, 2007 12:44 [R600] Jakie halogeny wstawić?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam, chciałbym uzyskać poradę jakie halogeny moge wstawić do swojego roverka 600?
Mam wolne miejsce w zderzaku i nie wiem jakie kupić, chodzi mi o rozmiar. No i co do montarzu, jak to zrobić, aby było dobrze.
Wszystkie rady w tym temacie będą napewno bardzo cenne do mnie.
oryginalne halogeny do r600 maja 13,5 x 6 cm, oczywiscie pisze tutaj o samych kloszach bez ramek plastikowych w kolo sa one dosc prosto zamontowane, co do uchwytow mocujacych, nie wiem czy seryjnie byly one montowane w autach bez halogenow, poniewaz np w R600 arraxa87 takowych nie ma
Z tymi halogenami to wogóle jest lipa bo ja mimo poszukiwań nic nie znalazłem. Halogen to jeszcze można dobrać po rozmairach, ale z kąd wziąć te plastikowe obwódki.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
www.roverki.pl/garage.php => tylko części =>podzwoń i popytaj o używki z anglików.
trafna uwaga sam kiedys pisalem do TomaTeam, bo mialem jeden halogen pekniety, i z tego co wiem byla mozliwosc sprowadzenia uzywek lub nowych konkretnie do tego modelu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum