Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
Witaski mam taki problemik iż będe musiał wymienić piaste rover 400 w tylnim kole.I mam pytanie czy znacie jakiś sklep internetowy,lub sklep w okolicy zielonej góry z rozsądnymi cenami będe wdzięczny za pomoc,z tego co wyszukałem to ceny mnie przeraziły piasta na koło z abs to min kosz 328zł max 500zł :istny szooook.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 30, 2010 00:41, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 18:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 19:15
Kup sobie od hondy bez ABS i przebij zębatke (wianek) od ABS
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 20:22
w nowej soli jest sklepik , ceny okolo 30% tansze niz w innych sklepach , prowadza tez sprzedaz wysylkowa, pelny asortyment, zawsze tam kupuje czesci do roverka, zamawiasz i z reguly towar jest na drugi dzien. Zadzwon i sie wszystkiego dowiesz.
Ale tematu nie poprawiłeś dlaczego?? Dostajesz ostrzeżenie za ignorowanie upomnień administracji forum.
Może też zapytasz, Tomi ma często większy asprtyment niż to co na stronie. Spróbuj w takim razie też w sklepie podanym przez Lechosa. Zawsze w grę wchodzi też używka. Powodzenia.
Witaj!
Ja też po wymianie - łożysko zaczęło mi huczeć (tydzień po Szumiradzie )
No i tańszych piast chyba nie uda się znaleźć
Dobra wiadomość to koszt wymiany 50zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum