Wysłany: Czw Paź 11, 2007 10:33 [Rover 216 '98] problem z prędkościomierzem
Witam,
Mam pytanko od dwóch ni nie działa mi prędkościomierz wskazówka cały czas pokazuje 0km/h oraz licznik z kilometrami sie nie kręci czy ktoś wie może co jesttego przyczyna jak myślicie czy jest to coś poważnego i czy powinien to naprawić każdy mechanik ?
[ Komentarz dodany przez: thef: Czw Paź 11, 2007 21:33 ] Tak na przyszłość, to proszę zadbać o czytających i używać znaków przestankowych
Ostatnio zmieniony przez giewu Czw Paź 11, 2007 11:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 10:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 12:02 Re: [Rover 216 '98] problem z prędkościomierzem
kuman napisał/a:
...od dwóch ni nie działa mi prędkościomierz wskazówka cały czas pokazuje 0km/h oraz licznik z kilometrami sie nie kręci czy ktoś wie może co jesttego przyczyna...
przeczytaj sobie dokładnie ten temat, w którym podobny problem został już omówiony ...
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 12:53 Re: [Rover 216 '98] problem z prędkościomierzem
giewu napisał/a:
kuman napisał/a:
...od dwóch ni nie działa mi prędkościomierz wskazówka cały czas pokazuje 0km/h oraz licznik z kilometrami sie nie kręci czy ktoś wie może co jesttego przyczyna...
przeczytaj sobie dokładnie ten temat, w którym podobny problem został już omówiony ...
Ok dzięki chociaż się przeraziłem iż nie działający prędkościomierz może się wiązać z wymianą skrzyni biegów mam nadzięje że tak nei będzie a czy wiesz może ile może kosztować ten impulsator
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum