Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 17:06 [R620] Reperaturki tylnych błotników
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam,
Chciał bym zrobić w swoim aucie tylne błotniki ponieważ rdza zaczyna być bardziej widoczna, w starszych postach odnośnie reperaturek przeczytałem że nie można tego dostać w Polsce, czy do dnia dzisiejszego w tej kwestii nic się nie zmieniło ? Łatanie błotników odpada ponieważ za miesiąc lub dwa bedzie to samo, jak mozna sobie z tym poradzić ? Czytałem też o reperaturkach od Accorda ale tu są zdania podzielone.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 11, 2011 15:21, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 17:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Znalazłem w internecie taką aukcję, sprzedawca informuje że reperaturki pasują do R620, jak wyżej napisałem Wasze zdania są podzielone na ten temat, proszę o opinię osób które miały doświadczenia z wstawieniem reperatur z Accorda do R620. Z tego co czytałem występuja jakieś problemy, ale konkretnych opisów nie znalazłem. Nie chce wydać pieniędzy na darmo, a zima już sie zbliża Dla przypomnienia mmój pojazd to R620i 95r.
Wg Maruisza_418 pasują reparaturki do Hondy Accord z hurtowni BHMD.
Też mam plan zrobić to przed zimą.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja tam wierzę Mariuszowi - podobno już tak robili i zdolny blacharz bez problemów sobie radzi, ale mówił, że niedawno wstawili R600 na taką robotę, więc zaraz powinny być wyniki.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No więc kupiłem reperaturki od hondy, pasowały idealnie praktycznie zero problemów, aż miło teraz popatrzeć na samochodzik
to może dopisz jeszcze od jakiej konkretnie hondy te błotniki pasowały (czy na pewno Accord, rocznik , by w razie czego więcej osób mogło z tej informacji skorzystać ... a później temat zrobimy SOLVED
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Reperaturki kupłem do Hondy Accord rocznik 93-98. Rocznik mojego auta to 95. Zakupu dokonałem na allegro po wcześniejszej konsultacji ze sprzedającym. Jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem podaję LINK do sprzedawcy. Oczywiście człowiek godny polecenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum