Wysłany: Wto Paź 16, 2007 10:06 [R25 1,4 01']
Mam pytanko. Czy możliwe jest żeby "coś" wywalało czujnik temp. płynu chłodniczego? Mam problem z tym czujnikiem a mianowicie wymieniałem go na nowy ok. 3 miesiące temu. Nowy kupiłem w Tomateam. Niedawno czujnik zaczął pokazywać najpierw 1/4 skali a potem jeszcze mniej. Przewody sprawdzałem wszystko ok. Czy możliwe jest żeby tak szybko się on zepsuł?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 10:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jak sie okazalo po odpieciu i wyczyszczeniu jak sie tylko da no i po tygodniu jazdy czujnik zmadrzal i pokazuje realne wartosci, moj byl zachlapany olejem. swoja droga glupio ze czujnik ma kabelek wpinany od dolu - latwiej w te wtyczke czegos nalac i popsuc
proponuje czyszczenie;-)
aaaa.. czy zarowno stary jak i nowy czujnik glupieja w ten sam sposob?
Piter34 a czy może coś przyśpieszyć zużycie tego czujnika?
Hmmm. Nie wiem... Może tylko jakieś trudne warunki, w których pracuje...? Czy czujnik po wyciągnięciu nie jest oblepiony jakimś syfem albo uszkodzony mechanicznie?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum