Wysłany: Czw Paź 25, 2007 15:16 A czy są tutaj również wędkarze?
Witam,
Czy są tutaj również i Ci co wędkują? A może są i tacy co nieco bardziej wyczynowo uprawiają to hobby?
No, chwalić się proszę. Chyba nie jestem osamotniony
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 15:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
portagen [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 15:31
Ze spinningiem na szczupaka czasem lubie zapolować .. patrzenie na spławik mnie nudzi. No chyba, że wedkowałem u siebie na stawiku na karpie .. nice thing.
Wędkuję od... 16 lat mimo młodego wieku Zacząłem jako mały chłopczyk. Mama pracuje w PZW, ojciec wędkarz. Tak to się zaczęło i trwa do tej pory. Zawody, wypady, łono natuuury
Liczę na rozwój tego wątku
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
U mnie to jest różnie. Po pierwsze trochę mi miejsca brakuje jak wszystko zapakuje. Od biedy mogę wziąć tylko jednego pasażera. A nie wspomnę już o tym co się dzieje w samochodzie szczególnie jak mi w bagażniku swojego czasu "prysnęło" kilka białych robaków. Przez miesiąc każdego dnia miałem trzy nowe muchy w samochodzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum