witam
to moj pierwszy post na forum.
Kupilem rover'ka 25 1.6 16V z 1999 roku, wedlug kodu 2000. Moj problem tkwi w hamulcach nie wiem dlaczego ale z przodu mam tarcze lite a nie wentylowane. Moze taka opcja wystepowala nie wiem. nie to jest moim problemem. Z tylu mam bebny. Tylko ze jeden z nich jest ukruszony tzn "ubita" po wypadku jest 1/4 bebna. Chcialem go wymienic ale nigdzie nie moge takiego kupic. Jak ktos sie orientuje co moge zrobic gdzie sprobowac zakupic ten beben moze jego nr seryjny to bardzo prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez pmolik Sob Sty 26, 2008 11:03, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 04:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
pmolik jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
... a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
witam
to moj pierwszy post na forum.
Kupilem rover'ka 25 1.6 16V z 1999 roku, wedlug kodu 2000. Moj problem tkwi w hamulcach nie wiem dlaczego ale z przodu mam tarcze lite a nie wentylowane. Moze taka opcja wystepowala nie wiem. nie to jest moim problemem. Z tylu mam bebny. Tylko ze jeden z nich jest ukruszony tzn "ubita" po wypadku jest 1/4 bebna. Chcialem go wymienic ale nigdzie nie moge takiego kupic. Jak ktos sie orientuje co moge zrobic gdzie sprobowac zakupic ten beben moze jego nr seryjny to bardzo prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam
witam
wstawilem w kwadratowe nawiasy [rover 25] mysle ze wystarczy.
dzieki za odp ale juz sprawdzalem w intercarsie i na ten beben u nich trzeba czekac 1miesiac przynajmniej w krakowie.
Moze zna ktos miejsce gdzie mozna taki beben dostac szybciej...
MOze jesli ktos posiada to prosze o numer do aso bo caly czas przebywam w holandii i w sumie mi zalezy na szybkim odbiorze czesci jak bede w domu.
pozdro4all
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum