Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2000
Witam!
Koledzy potrzebuje informacji... miesiąc temu kupiłem Roverka 45 1.6 2000r. 120000km (uważam że to najpiękniejsze autko na świecie ) i przymierzam sie do wymiany rozrządu w związku z tym mam pytanka:
1. Jakie części radzicie wymienić oprócz paska i napinacza?
2. Jakiej marki kupić pasek, napinacz itd ?
z góry dzięki za odp. i zrozumienie (nie znam się na tym za bardzo)
ps. ramka wokół przycisku świateł awaryjnych jest pęknięta bo jakis belg zbyt dużo siły użył wyciągając go.. może wiecie gdzie kupić cały przycisk i za ile? kiedys był na allegro ale nie zdążyłem:)
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 31, 2010 00:20, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 15:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ostrzegam zaraz koleżanki się zbulwersują, a wtedy .... uuuuu
pijay napisał/a:
i przymierzam sie do wymiany rozrządu w związku z tym mam pytanka:
2. Jakiej marki kupić pasek, napinacz itd ?... i zrozumienie (nie znam się na tym za bardzo)...
użyj szukajki (wpisz słowo: rozrząd), a sam zobaczysz ile Ci odpowiedzi się wyświetli ... już tyle razy o tym było pisane
poza tym zapraszam Cię do przestudiowania technicznego FAQ na naszej stronie głównej, jak i do artykułów nt. eksploatacji
---------------------
dopisek moderatora:
poprawiłem temat, był niemal idealny
--------------------
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
pijay [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 15:29
Wiatm ponownie i od razu pozdrawiam wszystkie koleżanki:)
Dzięki za odp.....ale starałem sie juz wczesniej przestudiowac FAQ a nie miałem na to zbyt wiele czasu i zrobilem to dosc pobieznie.... dlatego liczylem na konkretne odpowiedzi na moje pytania.... bede wdzieczny jesli ktos mi pomoze.....
Dzięki za odp.....ale starałem sie juz wczesniej przestudiowac FAQ a nie miałem na to zbyt wiele czasu i zrobilem to dosc pobieznie.... dlatego liczylem na konkretne odpowiedzi na moje pytania.... bede wdzieczny jesli ktos mi pomoze.....
Ty nie miałeś czasu szukać, a my mamy mieć czas pisać n-ty raz to samo...? Nie fair trochę...
pijay napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum