Wysłany: Pon Lis 12, 2007 13:13 [R400] Problem z pilotem
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam panowie mam straszny problem i bym prosił o pomoc. A mianowicie tak jak by przestał działac mi pilot ani otworzyc ani zamknąc samochodu nie moge, zmieniłem baterie i nic nie reaguje. I jeszcze jak wsiadam i przekrecam kluczyk to piszczy immobiliaizer jak działał pilot to wciskałem przycisk i lux było a teraz nie moge go odpalic.....Pomocyyyy
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 31, 2010 13:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 13:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 15:15 Re: [R400. 2.0TDI97] Problem z pilotem
danielp napisał/a:
...zmieniłem baterie ...
a wymiany dokonałeś zgodnie z powyższą instrukcja ?
[ Dodano: Pon Lis 12, 2007 15:23 ]
synchronizacja wg instrukcji to przynajmniej czterokrotne przyciśnięcie przycisku zamykania na pilocie ... parę razy już pisaliśmy na forum o tym, że nie kiedy po kilku następnych próbach dopiero się udawało (5-7)
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Siemka
Mam rade jedz do serwisu autoryzowanego i zrobią ci to w jeden dzionek. miałem podobny problem, ale zabuliłem niecałe 400zł, ale mam nowy pilot centralka działa i mam kod odbezpieczający wrazie własnie padniecia ponownego pilota i nie bedziesz musiał sciagac elektryka i oczywscie gwarancia
Pozdrawiam
_________________ Rover 216 coupe 97r 1.6 16v
Peace and Love
Mój Roverek to 214 SI 98 a pilot 3TXB, mam jeden pilot który słabo działa. Próbowałem wyłączyć kluczykiem immo wg instrukcji z FAQ ale niestety po otwarciu drzwi kontrolka zawsze się włącza. Próbowałem wielokrotnie - jestem pewien że nie popełniam błędów. Proszę o radę, co mogę robic niewłaściwie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum