Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Wiatm! od jakiegoś czasu mój licznik nie działa jeszcze niedawno jak uderzyłem nad licznik w deske to ruszył doszedł do 70 KmH i padł co może być przyczyną
[ Komentarz dodany przez: thef: Pon Lis 05, 2007 16:44 ]
Poprawiłem nawiasy w temacie - mają być kwadratowe ;)
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 30, 2010 00:51, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 13:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
ROVEREK420SI jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji <edytuj> w pierwszym poście) ...
a wystarczyło przeczytać TO
(kolejny temat do poprawki ... ostatnie upomnienie ... )
--------------------------------------------------
użyj forumowej szukajki i wpisz do niej słowo: impulsator , naciśnij ENTER i poczytaj
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Samochód od nowości w rodzinie czy kupiony niedawno? Jaki przebieg? Jak to sie stało że przestało działać może łapał od jakieś prędkości a dopiero potem wyzionął ducha.
Takie rzeczy dzieją się przeważnie wtedy gdy jakiś fachman poprawia stan licznika ale do zdiagnozowania twojego problemu potrzeba więcej danych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum