Wysłany: Pon Lis 05, 2007 22:06 [216Si'97] czyli nie ma to jak się baba uprze ;)
... i zamieni Ibizkę na... Roverka
O przyjęcie do Szanownego Grona Roveromaniaków i fachowe porady uprzejmie prosi przeszczęśliwa posiadaczka 216 '97
Jak znam życie, to pewnie będę skrzynką kontaktową mojego ślubnego, bo to on jest "od spraw technicznych" w MOIM autku
Ale od chwalenia się nim będę osobiście
A jest cuuudny
Niebawem - niech jeszcze słonko raczy nań zaświecić - pochwalę się swoim "trzecim dzieckiem"
Rover jest moim 6 autem - wcześniej tresowałam 2 maluchy, corsę, seja i wspomnianą ibizię. Poza tym ucierałam taty fiestką, toledziakiem, kadettem, mazdzią, omesią, 206, cytryną ax i mondziakiem ślubnego - rany, jak na babę to chyba niezły wynik, co? Zwłaszcza, że te wszystkie auta bardzo mnie lubiły i nigdy nie wycięły mi żadnego numeru
Ale powiem Wam w sekrecie - Rover górą
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 05, 2007 22:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 09:09 Re: [216Si'97] czyli nie ma to jak się baba uprze ;)
Natko_ napisał/a:
...O przyjęcie do Szanownego Grona Roveromaniaków i fachowe porady uprzejmie prosi przeszczęśliwa posiadaczka 216 '97
uprzejmie informuję o spełnieniu (przynajmniej z mojej strony ) prośby ... zapraszamy do Klubu
Natko_ napisał/a:
A jest cuuudny
nieprawdaż ?
Natko_ napisał/a:
Rover jest moim 6 autem - wcześniej tresowałam 2 maluchy, corsę, seja i wspomnianą ibizię. Poza tym ucierałam taty fiestką, toledziakiem, kadettem, mazdzią, omesią, 206, cytryną ax i mondziakiem ślubnego ..
Maska napisał/a:
...Marudze ale kolejny Rover 1.6, moja 1.4 to tak skromnie przy nich wszsytkich wyglada
Maska nie marudź ... 214 i tak są najlepsze
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Natko_ [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 11:35 Re: [216Si'97] czyli nie ma to jak się baba uprze ;)
Natko_ napisał/a:
Rover jest moim 6 autem - wcześniej tresowałam 2 maluchy, corsę, seja i wspomnianą ibizię. Poza tym ucierałam taty fiestką, toledziakiem, kadettem, mazdzią, omesią, 206, cytryną ax i mondziakiem ślubnego ..
Bo u mnie mało kto się przywiązuje do aut - do czegokolwiek, poza drugimi połowami
No i zmiany lubimy Stąd co chwilę new car
Ale Rover będzie na dłuuugo - może już na zawsze?
Może nie ten jedyny, z pewnością ta marka.......
Dzięki za przyjęcie do tego zdominowanego przez facetów grona - na szczęście podczytując Was od 2 miesięcy (bo tyle czasu oswajam się z 216), wytropiłam kilka kobitek na forum
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 13:23
Tez witam kolezanke i zycze powodzenia z autkiem. achhh kiedys tez mialem 216 - tez piekny model, no ale moja druga polowa zaczela uczyc sie jezdzic i dlatego teraz jest 620
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum