Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam.Bardzo jest mi potrzebe zdjecie lub schemat impulsatora ( czujnik predkosciomierza).Próbowałem znalezć w szukaj-ce ale nie udało sie.Jezeli macie tego typu materiały to bede bardzo wdzięczny.Każda pomoc na wagę złota;)
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 30, 2010 23:35, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 04:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W tej sytuacji mam chyba spory problem.Zamówiełem u człowieka z allegro w/w czujnik(impulsator) a dostałem to co znajduje sie na foto które dołączam.Ni jak nie przypomina to czujnika z RAVE.Czy wie ktoś moze do czego słuzy ten czyjnik który dostałem???? Zdaniem tego człowiek jest to własnie ten czujnik który wkręcony jest do skrzyni biegów od góry.....Prosze o pomoc
może nie tyle kręcą wałki co nie mają odpowiedniej wiedzy ...
później taki gość (jak w Twoim przypadku) sprzedaje jakąś część nie do końca samemu wiedząc co sprzedaje ...
[ Dodano: Sob Lis 10, 2007 12:52 ]
a w ogóle widzę, że chcesz kupić impulsator ...
ZOBACZ co jest w komisie w tomateam ... a może akurat ?
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Dzwoniłem do Tomiego114 ale narazie tel ma wyłączony.Na gg tez go nie ma.A moze ktoś z was bedzi miał na zbyciu taki impulsator w rozsądnej cenie???? Acha a tak wogóle to w którym miejscu on jest wkręcony w skrzynie??? Bo nie mam zielonego pojecia;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum