Wysłany: Nie Paź 28, 2007 10:25 [R214Si '97] chlapacze
Denerwują mnie strasznie ślady po wodzie, błocie i takich tam jakie zostają na progach z przodu auta i na tylnym zderzaku. Myślę nad założeniem chlapaczy, ale nie wiem jak ROVERek będzie z nimi wyglądał.
W związku z tym zwracam się z prośbą do właścicieli dwusetek o wstawienie fotek Waszych aut z chlapaczami zarówno na tylnych i przednich kołach (lub podanie linków gdzie autko z w/w jest pokazane).
Kolejna sprawa to (i tu już pytanie do wszystkich ROVERkowiczów): czy spotkaliście się już w ogóle z chlapaczami oryginalnymi do tych samochodów czy w grę wchodzą tylko te nieudolne allegrowskie podróby?
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 10:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Widziałem 200 z chlapaczami ale nie podobało mi się.
ja naprawdę nie pytałem nikogo o zdanie, gdyż sam stwierdzę czy będą mi się podobały czy nie ...
po prostu chciałbym zobaczyć jak prezentują się zamontowane chlapacze, by móc to samemu ocenić
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
W związku z tym zwracam się z prośbą do właścicieli dwusetek o wstawienie fotek Waszych aut z chlapaczami zarówno na tylnych i przednich kołach (lub podanie linków gdzie autko z w/w jest pokazane).
Ja mam tylko z przodu założone chlapacze, żeby chronić progi przed obiciami. Tak to wygląda :
Z tyłu chlapacze na 200 wyglądałyby kiepsko IMO.
_________________ BYŁ Rover 200 '99 1.4 16v - Midnight Blue
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum