Wysłany: Nie Lis 18, 2007 20:12 [R620] Zawieszenie problem
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Wiem ze ten temat był poruszany ale czy ktoś ma lepszy pomysł na temat dziwnego chrobotania przedniego zawieszenia podczas pokonywania poprzecznych nierówności oprócz tego ze to normalne i ze jest zima(to wiem bo rura w kiblu mi pękła )Słyszałem ze to może amortyzatory.......Pomoc mile czytana [Rover 620SDI '95r]
[ Komentarz dodany przez: thef: Nie Lis 18, 2007 20:20 ] Proszę przeczytać zasady kącika i dostosować do nich temat.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 12:46, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 18, 2007 20:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zaczynam podejrzewać albo amorki albo łożyska w mocowaniach amorków - wszystko to mam zamówione, więc za tydzień powinno być wiadomo.
Jak wymienię i pojeżdżę to dam znać.
Przeczytaj zasady tego kącika i zmień temat na zgodny z nimi - to pozwoli łatwiej znaleźć Twój temat osobom znającym się na Twoim modelu.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Witam .Tez myślałem o łożyskach mocowania amortyzatorów ,ciekawi mnie efekt jak je wymienisz na nowe, oby to było to zawsze to jeden temat mniej z dziedziny tajemniczych dźwięków Pozdrawiam. Myhnik [Rover 620sdi '95]
Tia... Amorki, to pewnie już są u Tomiego, ale jak zwykle trochę poczekają, bo ja nie mam czasu, a Mariusz to już wogóle...
Dam znać jak tylko wymienię.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum