Wysłany: Sob Gru 01, 2007 21:41 [R75] Zmieniarka (bis)
Typ: CDT Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Dotarły wreszcie zamówione kabelki do zmieniarki ... co prawda od Rovera Freelander, ale sprzedający przysięga się że pasują do R75 z radiem Symphony.
I tu zaczyna się mój problem - zmieniarkę podpiąłem (po kilku koniecznych modyfikacjach wiązki - jak będzie potrzeba to dokładnie opiszę), zmieniarka reaguje na zasilanie - mieli magazynkiem, reaguje na podpięcie kabla k-bus - ustawia się na 1 kieszeń) - ale radio wciąż nie widzi zmieniarki - czy przypadkiem nie trzeba w jakiś sposób poinformować radia, czy też komputera że doinstalowana została zmieniarka ? Jeśli tak, to jak ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 29, 2010 01:37, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 21:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No nie załamujcie mnie, ze po tych wszystkich przejściach z szukaniem kabla, nerwami przy podłączeniu i przerabianiu kabla, będę musiał teraz jechać gdzieś hen na TestBook'a ....
Nie można gdzieś coś zresetować czy coś takiego ?
Baaaardzo śmieszne - ale się uśmiałem
Samochód ma być taki jaki wyjechał z fabryki - jakiekolwiek zmiany wewnątrz doprowadzają mnie do gorączki
Cóż - trzeba znaleźć coś - możecie polecić kogoś solidnego z testbookiem niedaleko Radomia ? (ew. Lublin, Kielce, W-wa ...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum