Ale muszę coś zrobi kat mi się sypie,metaliczny dźwięk i buczy zawsze jak auto dłużej nie pochodzi...wyraźnie auto straciło wigoru jak mu depnę
Co do strumienic chodzi mi o to czy jest różnica miedzy tą za 50 zł a tą za 250zł warto założyć z tych dobrych czy to nadal jest inwestycja nic nie warta...
Dość pilna sprawa
W ogóle co sądzicie o Dobrej strumienicy,Dobrym przelocie i jakimś ładnym końcowym ? sens czy ? czy tylko satysfakcja lżejszego portfela o parę stówek
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 21, 2007 20:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a nie lepiej kupic jakis katalizator Bosala albo AWG z allegro?
Moje zdanie o wylocie silnika 1.4Si jest takie ze moglby byc cichszy, bo przy jezdzie dluzszej w trasie powyzej 3000rpm jest glosno Ja lubie moc ale z gracja i po cichu:)
Ja miałem w swoim starym R200 strumienicę (tak, wstydzę się ) za "pindziesiąt" i nie zauważyłem absolutnie żadnej zmiany przed/po (dynamika/kultura pracy/spalanie/itp.)
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum