Typ: GTi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: wszystkie
Witam, mam problem w postaci uciekajacego plynu hamulcowego, miejsca ucieczki jeszcze nie znam. Jaki plyn moge wlac do ukladu? Poniewaz jestem glupim laikiem jeszcze nie mam pojecia czy jesli w zbiorniczku wyrownawczym jest plynu prawie zero, to czy moge ten zbiorniczek otworzyc i dolac tam plynu ewentualnie i czy to cos pomoze? Za to ostatnie pytanie prosze mnie nie bic i nie krzyczec Wole zapytac niz zrobic jakies glupstwo
Za odpowiedzi z gory dziekuje
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 22, 2010 20:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 00:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wlać możesz dot 3 lub dot 4 lub dot 5,1 nie dot 5
Jeśli dolejesz to napewno nie zaszkodzi, ale wycieku to nie zlikwiduje, wiec najlepiej go poszukać
można normalnie otworzyć i dolać, jeśli Ci ucieka, to dolałbym trochę więcej niż do połowy między max i min
a to że ktoś jest laikiem nie oznacza, że jest głupi, tak samo jak to, że ktoś coś wie nie znaczy że jest mądry
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Pią Lis 23, 2007 17:40, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 18:28
A czy ktos ma pojecie gdzie w necie znajde jakas instrukcje do napelniania hamulcy plynem? Czy jesli tego nie robilem nigdy, to jest sens sie za to zabierac? Mam doswiadczenie z hamulcy hydraulicznych do rowerow, ale tych 2kolowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum