zmień temat na zgodny z zasadami
jak już zmienisz to umyj szyby od środka porządnie, sprawdź czy nie masz wilgotnych dywaników / tapicerki / foteli, jeśli masz to wysusz, i upewnij się przede wszystkim, że nie masz ustawionego obiegu zamkniętego
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
sTERYD dał Ci pełny zestaw odpowiedzi, skoro wszystko z wilgotnością dywaników i czystością wewnętrznych części szyb OK, to pozostaje ustawić obieg zewnętrzny ( pod pokrętłem regulacji miejsca nawiewu ) na dole na prawo
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
zdejmij schowek pasażera i zobaczysz po prawej klapkę. Poruszaj wtedy suwakiem od obiegu zew/wew i powinna sie otwierać i zamykać. Chyba we wściekłej krówce Violki kiedyś ta linka spadła cy cuś i jeździłą na zamkniętym obiegu.
Pozatym jak dasz wentylator na max, i poruszacz suwakiem od obiegu zew/wew. to powinno być słychać różnicę w szumie wentylatora
jak ruszam tym suwakiem od obiegu zewnętrznego i wewnętrznego to słychać różnice jak chodzi wentylator ale jak pada lub jest wilgotne powietrze to i tak szyby mi parują
poprostu masz gdzieś wilgoć w aucie i trzeba ją usunąć, nawet pewnie nie widzisz że masz wilgoć, albo masz welurowe dywaniki, i jak wejdziesz w mokrych butach to nasiąkają, i potem szyby zachodzą, cudów nie ma
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum