Wysłany: Pią Gru 14, 2007 19:46 [R620] Problem z eletryczną szybą
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
witam otóż nie dzialala mi szyby od kierowcy, wiec przeczyscilem styki w module do otwierania szyb i wsio dzialalo, ale niechcaco wsadzilem srubokret gdzie nie trzeba i zrobilem spiecie,silniczek jest caly bo sprawdzalem bezpieczniki tez bo po prawej stronie szyba dziala bez zarzutu gdzie kabelka zadnego przepalonego nie widac,moduł jest caly bo 2 ze szrotu wzielem i tez nie dziala.
[ Dodano: Sob Gru 15, 2007 07:39 ]
help meeeeeee
[ Dodano: Sob Gru 15, 2007 15:03 ]
ludzie prosze no
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 17:05, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 19:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wiele osób korzysta z forum w pracy, więc odrobina cierpliwości jest wskazana Ja bym spróbował pogrzebać w RAVE i na podstawie schematu poszukać usterki.
ludzie pomózcie bo ja z otwarta szyba boje sie samochod zostawiac z nocy tylko zem workiem bublowym zakleil
To czemu tak od razu nie pisałeś Znajdź kabelki od silnika i podaj na krótko 12V, żeby sie zamknęła. Jeśli będzie jechać w dół, to zamień bieguny wtedy pojedzie w górę Jak nie znajdziesz przy wyłącznikach, to rozbierz boczek drzwi i tam szukaj kabla od silniczka Ja niestety R600 nie znam, wiec nie wiem co mogło "paść".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum