Wysłany: Sob Gru 01, 2007 21:20 [R45] Gdzie jest wentylator... ?
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
W swojej 45-tce mam tylko jeden wentylator od przodu - a jest mocowanie na dugi - czy to normalne ?
Gdzies przemknęło mi na jakichs fotkach na allegro, że w 45 są 2 wentylatory - o co chodzi ?
Czy mi ktoś wykręcił
_________________ Pozdrawiam
Tomek
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 01, 2011 23:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 21:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 01:02
secio napisał/a:
Dwa wentylatory napewno powinny miec samochody z klimatyzacja
W moim 45 1.4 2001 z klimatyzacją , mam jeden wentylator i puste miejsce na drugi.
Może chłopaki z Longbridge mieli na sztancy tylko jedną formę, właśnie na 2 wentylatory, i zakładali ją we wszystkich autach .
nie brakuje
tam jest jeden wentylator z przodu, a drugi z tyłu za chłodnicą, po włączeniu klimatyzacji oba się załączają, tylko ten z tyłu ma jeszcze drugi bieg, jakby sie chłodnica zagrzała
a to drugie miejsce jest wykorzystane w dieslach ZTCP, ale tam nie ma z tyłu wiatraczka
znowu mam deja vu
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum