Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Po przygodzie z wymianą przegubów mój mechanik uszkodził uszczelniacz skrzyni biegów (tam gdzie wchodzi półoś). Szukalem u Tomiego i w Intercarsie i nie ma. Czy któś może mi podać wymiary tego uszczelniacza i miejsce, gdzie mogę go kupić?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 18:39, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 16, 2008 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
może przemo285 lub Jowi będą mieli lub wiedzieli gdzie dorwać Pocieszę Cie, ze prawdopodobnie też właśnie lewego będę potrzebował zaczął puszczać ot tak, bez jakiejś wyraźnej przyczyny
może przemo285 lub Jowi będą mieli lub wiedzieli gdzie dorwać Pocieszę Cie, ze prawdopodobnie też właśnie lewego będę potrzebował zaczął puszczać ot tak, bez jakiejś wyraźnej przyczyny
Do przemo285 wysłalem zapytanie - zobaczymy, ale nie ma takiego użytkownika jak Jowi.
Daj znać jak uda ci się namierzyć żródełko, ja zrobię to samo.
qrde to ja Mu chcę pomóc, a On mnie totalnie olewa
No przecież mowię, że pomyłka
Spoko, przemo285 się odezwał, ale jest kolejny problem - są dwa typy lewego uszczelniacza w zależności od skrzyni.
Muszę odszukać jej numer i wtedy dopasuję odpowiedni.
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 18:58
Cena zależy od uszczelniacza trzeba zczytać numer skrzyni biegów (na korpusie patrząc od przodu silnika) ponieważ są dwa różne od 60-85 zł.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum