Wysłany: Czw Gru 27, 2007 21:21 Co za tuner tak zeszpecil roverka!?
Ja wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje ale...
Wychodze dzisiaj z auta, na parkingu pod Realem (praga).
Patrze, znajoma bryla - Rover 200... przygladam sie, upadam na ziemie. Ojciec pomaga mi wstac, ale patrzy na Rovera i upada razem ze mna ponownie
Wstyd mi bylo. Jeszcze przez 15 min. piekly mnie uszy
Super tlumik i "brembo" sporting z tylu... ludzie!
Ponizej foty (dostepne oczywiscie po zalogowaniu)
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
gorszego? nie wiem co jest gorsze od tego... powiem szczerze ze wolalbym do konca zycia jezdzic BSE z szczerbatym grillem niz czyms takim
Chyba wozi ludzi na tym kominie, albo pozwala kotom spac w nim
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Uwazam, ze to co mam w matki WE czy tak jak Michaelp to juz jest szczyt, a to wystajace gowno... ja pierdziele, no takim ludziom powinno sie zabierac takie samochody i dawac repliki wozu Drzymaly.
yyyy nie wiem co powiedzieć....
Jak już niektórzy wiedzą mam taki sam...
ale z góry prosze o wybaczenie i nie wyrzucanie mnie z klubu....
Byłem zmuszony do takiej profanacji bo w sobote po 17 w Zamościu nigdzie nie można kupić tłumika, a nie mogłem czekać do poniedziałku... a że mechanik miał tylko takie coś i w dodatku pasowało... na serio MUSIAŁEM!!!
Spodziewam się sankcji typu podwyższenia składki klubowej dla mnie ale prosze mi naklejek klubowych nie odbierać....
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum