Wysłany: Pią Sty 11, 2008 23:50 [r25 idt] linka sprzegla
witam
dzisiaj podjechalem pod dom,pózniej chciałem ruszyc no i nie moge wbic biegu:( i sprzeglo nie chodzi tak jak powinno, pewnie linka sie zerwala i teraz pytanie czy moge ja sam wymienic jakos ? czy moze to cos innego jak linka, ale mysle ze na bank bo wszystko wczesniej chodzilo elegancko zadnego problemu z biegami.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 23:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hmmm no ale czy to bedzie latwa sprawa ? no i jeszcze nie wiem czy to na sto procent linka jak to sprawdzic ? bo jak sprzeglo czy cos to sie chyba zalamie
jakieś trudne to raczej nie jest
a sprawdzić to najskuteczniej sprawdzisz jak ktoś będzie wciskał pedał, a ty popatrz, czy łapa sprzęgła pod filtrem powietrza się porusza
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
no w sumie lapa sie porusza, mozliwe ze to docisk w sumie ciezko to stwierdzic bo nic sie nie dzialo z tym sprzegielkiem, no coz bede walczyl mam nadzieje ze to jednka linka sie troszke pourywala, i dlatego pedal chwyta przy samej gorze
juz znalazlem i zrobilem, jednak linka sprzegla cale szczescie tylko nie zerwala sie a taki plastki przytrzymujacy ja pekl no i sprzeglo nie chcialo lapac, ale juz wszystko dobrze jak na razie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum