Od kilku tygodni "choruję" na Rovera 75 w wersji diesel. Powiększyła mi się rodzina i czas zmienić auto na jakieś spełniające wymagania wszystkich domowników.
Niestety aby kupić taki sprzęt zmuszony jestem sprzedać mój motocykl (co właśnie czynię), dlatego zależy mi na kupnie dobrego, sprawdzonego samochodu.
Anonsuję się już wam Panowie, za kilka tygodni będę w posiadaniu odpowiedniej gotówki (około 37-40 tys), które chciałbym przeznaczyć na 75, która mnie nie zawiedzie, dlatego lekko będę was męczył odnośnie opinii, zdjęć itd.:)
Miło mi zawitać na forum i przyjemnego weekendu!
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 19:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj, moze lepiej MG ZT-T - dla rodziny bardziej funkcjonalny taki kombiaczek
Wersja kombi to moim zdaniem profanacja tego samochodu:) 75 jest o wiele ładniejsza od wersji MG ZT ale trudno będzie mi znaleźć dobry sprzęt ze skóra itd. Ewentualnie biorę pod uwagę MG ZT w wersji sedan.
Znowu tak licznej rodziny nie mam, raptem jeden brzdąc.
ZT jest dlugie... ale... miejsca z tylu to ma niewiele
Wersja kombii nie jest wcale taka profanacja tego stwora... gdyby mi sie trafila taka wersja ZT-T jak mam swoja, to bym bral
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum