Wysłany: Sro Sty 09, 2008 18:27 [R620] Problem z centralnym zamkiem.
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Mam problem z centralnym zamkiem w moim roverku - mianowicie kiedy mam kluczyki w stacyjce i zamknę drzwi kierowcy to zamykają się wszystkie drzwi. Istnieje niebezpieczeństwo , że zatrzasnę jedyny komplet kluczyków w środku auta. Sprawa była poruszana na forum ale odpowiedź była jedna: coś z siłownikiem. Według mnie mam siłowniki centralnego w porządku - działają wszystkie drzwi. Proszę o pomoc w tej sprawie, czytałem kiedyś, że może istnieć jakaś sekwencja, którą trzeba wklepać na pilocie żeby to wyłączyć ( mam czarnego pilota z zielona diodą i dwoma przyciskami). Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 17:50, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 18:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na moje oko, to ktos gzebal przy instalacji i zamontowal sobie automatyczne zamykanie/zaryglowanie drzwi. Widzialem juz cos takiego.
Zobacz , czy przy centralce nie ma jakis obcych przewodow
bonzo-ok napisał/a:
Istnieje niebezpieczeństwo , że zatrzasnę jedyny komplet kluczyków w środku auta
Trzeba sobie zapasowe dorobic, bo moze byc problem
bonzo-ok napisał/a:
czytałem kiedyś, że może istnieć jakaś sekwencja, którą trzeba wklepać na pilocie żeby to wyłączyć
Nie bylo takiej opcji w R600
bonzo-ok napisał/a:
mam czarnego pilota z zielona diodą i dwoma przyciskami
Radiowy, VALEO, a w obrotomierzu masz znaczek klucza(immo), a dioda raz swieci na zielono, a raz na czerwono w zaleznosci od wciskanego guzika... ale to i tak nic nie daje. Szukaj problemu w dolozonych urzadzeniach
Ps
Auto sprowadziles z zagranicy, czy kupiles w kraju
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
bonzo-ok [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 20:01 Dziwne.
Ja autko kupiłem w kraju, poprzedni właściciel go sprowadził, ale mówił, że od początku tak było. Samochód sprowadzony z Holandii. Dziwna sprawa ale ta Lampka co mówisz, że świeci raz na zielono a raz na czerwono nigdy nie świeciła mi na czerwono.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum