Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam.Po wymianie czujnika temperatury paliwa chciałem wykasować błąd 17 i co i nic.Przekręcałem zapłonem 50,55,60 razy, 17 jak błyskała tak dalej błyska.Morze Jakiś inny sposób. Dzięki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 18:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 18:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
taka jest teoria zakłądając, ze autem sie trochę jeździ Mi się po jakimś czasie wykasowało po prostu ale nie wiem jak długo to trwało, bo nie sprawdzałem błędów co chwilę.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 10:08
Błędy kasują się po około 55krotnym odpaleniu i wyłączeniu zapłonu, więc czy kręcisz w stacyjce czy jeździsz (odpalasz - gasisz), to po tych 55 cyklach (zakładając, że błąd ponownie się nie pojawi) jest usuwany z pamięci kompa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum