Witam!
Mam kilka pytań odnośnie wymiany pompki spryskiwacza w moim r:
1) Jak najprościej (najwygodniej) się tam dostać? Trzeba zdjąć zderzak, nadkole i koło czy może błotnik?
2) Są jakieś "chwyty" o których powinienem wiedzieć przy operacji wymiany tej pompki?:)
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 19:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam!
Mam kilka pytań odnośnie wymiany pompki spryskiwacza w moim r:
1) Jak najprościej (najwygodniej) się tam dostać? Trzeba zdjąć zderzak, nadkole i koło czy może błotnik?
2) Są jakieś "chwyty" o których powinienem wiedzieć przy operacji wymiany tej pompki?:)
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Witam
Ja ściągałem cały zderzak, żeby się do tego ustrojstwa dostać , ale może ktoś ma lepszy patent
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
A ja zdjąłem koło, a pózniej odkreciłem nadkole. 15 minut i dostałem się do zbiorniczka. Moze nie było najwygodniej ale po kilku minutach miałem wyjęty cały zbiorniczek wraz z pompkami.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum