Wysłany: Pią Sty 11, 2008 04:23 [R200 1.4 8v 98'] Pali 12L/100Km -Kto w Poznaniu pomoże?
Jak w temacie
Był na kompie razy kilka... i ponoć wszystko ok. świece, filtry, olej wymieniane.
Z mojego dumania wychodzi że może komputer podaje za niska temperaturę i wtryski leją zupkę w nadmiarze. Może w tym problem?
_________________ był Poznań jest Kraków
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 04:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 09:01
witam.
mam propozycje całkiem za darmo możemy przeprowadzić test. Podłożymy inny komputer i zobaczymy wtedy spalanie , jeśli się uda i będzie mało palił to się roliczymy , jeśli nic nie da to nic niewezmę od Pana. chcesz to podaj n pw numer twojego komputera i się umówimy , trzebaj jakoś rozwiązać ten problem ponieważ jest kilka aut z podobnymi wadami.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum