Wysłany: Sro Mar 12, 2008 18:12 [R416] Problem z układem chłodzenia
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Mój problem otóz:
Gotuje mi wode, sadzi mi ja do góry jak sciagam wezyk od chłodnicy z powrotem do zbiorniczka wali tam powietrzem i para co to moze byc bo nie mam pomysłu pozdro czekam na pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 21:14, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 18:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
HGF juz przerabiałem był zrobiony porzadnie planowanie zreszta olej jest czysty jak łza co do zapowietrzenia hmm odpowietrzałem tą srubką i poszła mi z tamtad woda w czy ten korek moze powodowac takie objawy ?
Ja nie w warsztacie był przerabiany ten temat. kolejnosc zachowana dokrecane kluczem tym co pokazuje siłe docisku a planowane było dosc sporo bo duze wrzery były . czekam na kolejna odpowiedz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum