Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam wszystkich.Panowie mam okazję kupić nowe alufelgi 15x6,5J,4x100,et38,ale średnica otw.centrującego jest57,1 a nie 56.Gość oferuje jakieś pierścienie centrujące do kompletu,tylko czy ogólnie ta felga podejdzie do auta(6,5J).Szukałem w archiwum,ale widocznie słabo,więc zwracam się o pomoc do Was.A cena felg to 950 zl,więc chyba warto.pozdrawiam.
_________________ a.p
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 22:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 19:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dane techniczne to ja znam,a chodzi mi konkretnie o ten rozmiar a nie 16",do której to dyskusji mnie Kolega skierował,ale dzięki za pomoc-chyba zaczynam kumać o co chodzi.
Dzięki piter34,właśnie zamówiłem fele razem z gumami,dopasowane otw.centrującym do rovera.Gość dorzucił nakrętki gratis i montaż na wiosnę. Niech mu bedzie.Pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum