uzywalem antyradaru Cobra 9330 i musze ci powiedziec ze nie raz uratowal mi portfel gdy mialem przez tydzien bmw 528i z 2003 czy jakos tak. owszem, wykrywal czasami rozne dziwne sygnaly a suszarek any fotek nigdzie nie bylo, ale strzezonego Pan Bog strzeze jak mowi przyslowie. Policja mi tego nie wykryla (mam znajomego w policji i patrzylismy specialnym wykrywaczem) ale jezeli zauwaza ze posiadasz cos takiego w aucie i jest gotowe do uzytku to dostajesz mandat.
Twojego akurat nie probowalem, ale jest to swietne rozwiazanie, poniewaz nie musisz miec go przyczepionego do przedniej szyby, czyli bac sie ze policja to zauwazy i cie skasuje.
No i bardzo wazna cech, 360* wykrywania, czyli nawet gdy jedzie za toba octavia (przynajmniej w okolicach wawy) z kamerka i robi film z toba w roli glownej, to tez taki antyradar ci o tym powie
Ja kupilem pare dni temu UNIDENa ird 937 z zewnetrznymi czujnikami (tak abym mogl schowac sprzet, na wierzchu zostana tylko czujniki). Jak troche bede mial luzu na uczelni to go podlacze i napisze jak dziala . Mam nadzieje ze bedzie w pore wylapywal fotoradary, bo w mojej okolicy nastawiali tego tyle ze szkoda gadac ...
Napewno zdam relacje, z tym że do 12 lutego mam sesje i nie wiem czy znajde przed tym terminem troche wiecej czasu. Poprostu chce to od razu zrobic na gotowo, czyli pociagnac zasilanie z wlacznikiem, ukryc w jakims sensownym miejscu sprzet i zamontowac czujniki prawdopodobnie w podufitce przy szybach.
Za tyle kasy można kupić jammer
Sam używam jakiegoś zwykłego Uniden-a i też mnie kilka razy uratował - oczywiście nie w PL bo tu antyradary są zakazane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum