Wysłany: Nie Sty 20, 2008 11:44 [R214i +LPG 96r.]Słabe ogrzewanie
Witam wszystkich.
Mam problem z ogrzewaniem mojego Roverka. Na małych obrotach ogrzewania przez otwory nawiewu leci tylko co ciepłe powietrze ledwo wystarczające na odparowanie przedniej szyby a o nagrzaniu kabiny nie ma mowy. Jednak gdy tylko obroty nawiewu ustawię w pozycji 3 lub 4 odrazu zaczyna lecieć zimne powietrze. Dzieje się tak nawet przy dobrze rozgrzanym silniku, a w zbiorniczku wyrównawczym płynu chłodniczego jest Max. Czym to może byś spowodowane. Help my
Ostatnio zmieniony przez vinopij Sro Sty 23, 2008 17:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 11:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
vinopij, jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
... a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
O przyczynach napisano już wyżej Sprawdź ten zawór i na wszelki wypadek spróbuj odpowietrzyć układ. I przede wszystkim poczytaj artykuły na stronie klubowej dotyczące HGF
Dzięki wszystkim za te porady niestety nie udało mi się problemu rozwiązać ponieważ mój Roverek został sprzedany. Teraz zastanawiam się nad wyborem kolejnego autka i myślę że to także będzie samochodzik tej samej marki tylko może coś większego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum