Wysłany: Sob Mar 07, 2015 10:08 [R75] Tuleja wahacza
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Cześć, dwa lata temu zmieniłem wkład tulei (Teknorot) wahacza. Po dwóch latach i przebiegu 9 tysięcy kilometrów mam rozwaloną tuleje. Niesparciałą tylko rozwaloną. Trochę to dziwne, ale widoczne taka jest ich jakość. Z jakiej inne firmy założyć tuleje wahacza do Roverka? Proszę o Wasze doświadczenia. Z góry dziękuję.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 07, 2015 10:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ostatnio wymieniałem obie tuleje wahacza, też były rozwalone. Mogłem kupić wkłady z tedgumu, ale powiedziałem, że z tej firmy już więcej nie kupuję i wybór padł na firmę Meyle razem z mocowaniem - koszt 90zł sztuka w sklepie motoryzacyjnym i jestem bardzo zadowolony. Sama budowa tej gumy jest inna niż w pozostałych, są mniejsze otwory więc myślę, że wytrzyma to dłuższy czas.
Przyznam, że trochę zły dostęp jest do tych tulei, ale w sumie wymiana z obu stron zajęła mojemu mechaniorowi 45 min, jednak w tym czasie padło dużo niecenzuralnych słów
_________________ Sprzedam Radia z Androidem do Rovera 75 / BMW e46
Dzięki za podzielenie się swoimi doświadczeniami. Kupiłem poliuretany. Brakowało mi czasu, ale wymieniłem. Dział fajnie, może trochę sztywniej, ale pewniej się prowadzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum