mysle ze czarne z zielonym obszyciem i srebrnym napisem by pasowaly do mojego roverka
poniewaz tapicerka jest jasna a kolor ciemny zielony (british racing)
prosze doradzcie poniewaz nie chce kupic jakies tandety...
zalezy mi na czyms co bedzie dobrze dopasowane, najlepiej zeby byly gumowe, choc moga byc tez welurowe...
pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 23:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 23:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wycieraczki to standardowy standard;-) standardowe wycierusy bosch/valeo daja rade, mocowanie standardowe przod wycieraczki 45cm prawa 50cm lewa i 45 tylna w wersji kontynentalnej
a co do dywanikow to nie wierze ze na wyspach jest problem ale w salonie u dealera Rovera powinny byc pasujace od aktualnie produkowanego R45 za nieduza kase do wyboru guma/filc
popieram ze kolega zwraca uwage na detale - sam bylbym chory bez orginalnych dywanikow rovera - a moj R400 ma 9lat i nadal orginalne dywaniki gumowe daja rade
mysle ze jednak lepsza metoda pierwszego kontaktu jest telefon i rozmowa z zywym czlowiekiem - a maile to roznymi drogami chodza
mi sie zdazylo juz dwa razy ze zamowienie z formularza (w innych firmach) nie trafilo do bazy danych a co za tym idzie do realizacji - jak bym nie zadzwonil zeby sie upewnic to bym do dzis czekal i przeklinal. uwazam ze w epoce handlu wysylkowego ltelefon to jednak koniecznosc .......zaczynam powoli myslec o bezowych gumowych albo filcowych dywanikach do mojego r400 bo orginaly sa stare i czarne;-)
...strasznie drodzy. mnie udało się na giełdzie w Krakowie kupić welurowe za 40 zł.
JohnnyB napisał/a:
...faktycznie sporo chca za gume
tak myślicie chłopaki, bo nie widzieliście ich wykonania tych dywaników
a swoją droga to ja i tak ich (adaszo) chwilowo nie lubię ... nie mają dywaników do R200 i to nie wiadomo jak długo
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Krak-uff
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 18:05
giewu napisał/a:
wejdź na ich stronę http://adaszo.pl/ ... i tam są galerie dywaników gumowych, welurowych, mat bagażnikowych itd.
Właśnie wczoraj odebrałem paczkę od Adaszo - gumowe dywaniki do mojej 400tki (w katalogu figurują jako Honda Civic po 93'), są produkcji niemieckiej, mają nawet oryginalny wieszak/spięcie. Dzisiaj założyłem, pasują całkiem dobrze, nawet tylnie, mimo że w Adaszo uprzedzali - mogą być za długie.
Wyglądają dokładnie tak:
Odnośnie koloru - szary jest w rzeczywistości dużo ciemniejszy, u mnie idealnie pasuje pod kolor do popietatego wykończenia podłogi.
Kosztowały 135zł z przesyłką kurierem i płatnością przy odbiorze.
Nie miałem żadnych problemów z kontaktem zarówno telefonicznym jak i mailowym - bardzo miły chłopak doradził, wyjaśnił. Szybko i sprawnie. Polecam.
mialem takie same w reku z solonu hondy (tak mi sie wydaje, tez byly do wyciecia, i byly niemieckie)
i powiem Ci szczerze ze tylko jedna pasowala, dla pasazera z przodu
dla kierowcy: problem z ulozeniem przy pedelach
a dla tylu to byla tragedia
z tylu wycieraczki musza byc asymetryczne, poniewaz szyny od foteli sa roznej dlugosci
chetnie zobacze fotki jak to wyglada u Ciebie w Roverku
nie musiales wyciac czegos ekstra? nie po perforacjach?
pozdr
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Nie Lis 11, 2007 10:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum