Mój Roverek jest już sprawny, ale mech.tyle z nas wydusił, że niektórzy za głowę się łapią.
Stad moja prośba o pomoc , na terenie i okolicach Ziel.Góry, czy znacie uczciwego człowieka który za rozsądne pieniądze umie naprawiać Roverki?
Może zostanie to przesunięte na inny temat, ale wczoraj siedziałam cały dzień i szukałam na forum podobnego tematu i nie potrafiłam odszukać. A na wiosnę czeka mnie wymiana rozrządu.
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 15:33 [214 Si 16V 99'] naprawa po zdarzeniach - w Z.G
Pierwsza naprawa u obcego mechanika i jakiż niesmak po tym pozostał. Czy w Z.G lub okolicach możecie polecić mi sprawdzonego mechanika ?
Na wiosnę czeka mnie parę poprawek w SIR-że, wię sami rozumiecie ... podpowiedzcie coś , proszę.
mundek u góry każdego posta masz "cytowanie selektywne" (taki mały obłoczek z cudzysłowiem). Zaznaczasz text który chcesz zacytować i klikasz na ten "obłoczek" i na samym dole strony w "szybkiej odpowiedzi" się pojawia
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 10:27
O laczeniu postow nie pomne
W ZG ja jezdzilem ze starszymi silnikami na diagnostyki na Wojska Polskiego, za Orlenem sa takie 2 warsztaty sciana w sciane, mozesz tam zobaczyc, Bylem tez raz czy 2 u goscia co ma dlubanine na Kozychowskiej za browarem w Nowa skrecasz i chyba 2 brama po prawej. Jest jeszcze Elite na dekoracyjnej, ale troche drodzy sa. Nie wiem czy dziala jeszcze serwis Rovera na Chynowie i nie wiem czy byli w tym dobrzy, bo nigdy tam nic nie robilem.
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 09:34
Mam jeszcze gdzie namiary na mechanika w Raculi, który już wymieniał rozrządy w Roverach - jeśli chcesz to moge poszperać i na PM Ci podesłać.
a firma dokładnie nazywa się VOLKSMERC (zjadłem literkę )
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dlugo mi zajelo zeby sie zorientowac, ze Mundek to kobieta No chyba, ze sie pomylil (la) w uzupelnianiu profilu W kazdym razie powzsze posty tworza Mundka ze stringami Gdyby znalazl sie tam jeden cytat Mundka u Stringa moznaby nawet rzec, Mundek w Stringach
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum