Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Cześć panowie Możecie mi powiedzieć czy to są wtryski od sdi ? Dodam że są to wtryski od rovera bodajże 600. Mam je ponieważ w ubiegłym roku robiłem na auto-złomie i był tam roverek 600 nie jestem pewien I wykręciłem parę rzeczy, wtryski także ale nie jestem pewien czy są to te od sdi. Był to oczywiście silnik 2.0 diesel. Dodam także że przepływka nie pasuje do mojego 2.0 idt 101km jest za duża. Pomoże ktoś ? Zdjęcia dodam jak najszybciej rano
_________________ Rover<3
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 07, 2016 00:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak sa to wtryski SDI 200bar.Możesz je zakładać i zmienić kości w Ecu.Pisz do Remiego w sprawie kości Mafless to coś w okolicach 150KM wyciągniesz
a przepływka nie będzie Ci już do niczego potrzebna.
Nowe podkładki miedziane przed montażem zamontuj.Poza tym po co sprawdzać wtryski.Założyć/wykręcić to chwila moment.Kości przed montażem od Remiego wlutuj.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sob Sty 09, 2016 09:43
barney79, chyba Tobie mam 45 na samych wtryskach źle nie jest, poza tym mapa tylko poprawia dół i nieco górę, szału nie ma choc zgadzam się że mapy dodają co nieco i złe nie są kolego Monotonny, dobrze by było też turbo po mapie podkręcic choc mozesz i przed, szczególnie po mapie bo minimalizuje to dymienie którego po mapie jest wiecej jak po samych wtryskach . Zresztą wszytsko jest w dziale tuning mechaniczny .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum