Wysłany: Nie Lut 24, 2008 19:56 Rzeszów - Witam!!!
Witam i pozdrawiam wszystkich Roveromaniaków!
Od miesiąca i od ok. 1200 km jestem szczęśliwym (mam nadzieje że się to nie zmieni ) posiadaczem Rovera 45 1.6 rocznik 2000. Wcześniej miałem Favoritke, CC i garść kaszlaków więc na tym tle Roverek to zupełnie inna bajka
Krótko o aucie: motor 1.6, rok 2000, na wyposażeniu 4 jaśki, klima, abs, szyby i zwierciadła na prąd - krótko mówiąc full wypas czyli standard jeśli chodzi o Rovera.
Jeszcze raz pozdroowka!!!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 24, 2008 19:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witaj śruba77 ... życzymy przyjemnego użytkowania ROVERka, zapraszamy do korzystania z forum, do zapoznania się z naszą stroną główną jako skarbnicą wiedzy, a także do klubu
dawaj fotki
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
witaj śruba77 ... życzymy przyjemnego użytkowania ROVERka, zapraszamy do korzystania z forum, do zapoznania się z naszą stroną główną jako skarbnicą wiedzy, a także do klubu
dawaj fotki
Fotki będą jak go umyje bo na razie straszy brudem
Witam Witam!!!
Widze ze kolega z moich okolic:P jakby CI sie gdzies napatoczyla fioletowa Vectra B kombii V6 - blachy RZE 50E2 to bede ja
Pozdrawiam i szerokosci zycze!
Witam Witam!!!
Widze ze kolega z moich okolic:P jakby CI sie gdzies napatoczyla fioletowa Vectra B kombii V6 - blachy RZE 50E2 to bede ja
Pozdrawiam i szerokosci zycze!
Twoją rejestracje łatwo będzie mi zapamiętać - bo jest niemal identyczna jaką miałem w poprzednim bolidzie - różni się tylko dwoma ostatnimi znakami
Pozdrawiam również
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum