Witam,nie chcę zakładać nowego postu tylko dopiszę się do tego.Mojego Roverka nabyłam miesiąc temu ale dopiero teraz mogę się nim cieszyć(opłaty itd).Mam kilka pytań w związku z tym np:
1. chciałabym wymienić filtr pyłkowy tylko mam problem aby go znaleźć
2.Czy teraz muszę odgrzybiać klime czy zrobić to latem i kiedy ją należy ją nabić.
3. W okolicy zapalniczki w samochodzie mam dwie dziury jakby brakowało tam czegoś tzn chodzi mi czy tam jest półka czy co tam w ogóle ma być.
4 Moje znaczki(na masce,klapie) rovera są dziwne tzn nie są kolorowe, wyglądają jakby były wytłoczone w blasze.
5. I najważniejsze mój tata kiedyś zapomniał wyłączyć radio w samochodzie i przez kilka dni grało, co za tym idzie padł akumulator po ponownym podłączeniu go zaczęła świecić się kontrolka SBS która od czasu do czasu gaśnie.Co może być przyczyną??Dodam że wcześniej nie świeciła. Dzięki za pomoc i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez giewu Czw Lut 21, 2008 15:13, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 20:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ad.1.
Filtr pyłkowy ( o ile jest ) znajduje się za schowkiem pasażera.
Ad.2.
Co do klimatyzacji to najlepiej pojechać do zakładu specjalizującego się w tego typu urządzeniach. Uzupełnią czynnik, odgrzybią i można będzie cieszyć się latem.
Ad.3.
Tak, po prawej stronie zapalniczki powinna być wysuwana popielniczka.
Ad.4.
?
Ad.5.
Poruszaj kostkami pod fotelem kierowcy.
http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#39
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A radio najlepiej podłączyć tak, aby wraz z wyjęciem kluczyka ze stacyjki nie miało zasilania. Unikniesz w przyszłości przykrych konsekwencji zapominalstwa
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Ad 4. Mój znaczek też był taki, odpadła od niego gumowa powłoka na której sa kolory, została tylko wygrawerowana blaszka która można oderwać i wstawić nowe znaczki
.
3. W okolicy zapalniczki w samochodzie mam dwie dziury jakby brakowało tam czegoś tzn chodzi mi czy tam jest półka czy co tam w ogóle ma być.
Obok zapalniczki jest popielniczka. U mnie jej nie było, dostałam w prezencie jak kumpel przywiózł innego rovera Pod zapalniczkę jest półeczka i tam powinna być dziura
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum