zippermann, wszystkie odpowiedzi znajdziesz na forum (funkcja "szukaj" lub sokole oko)
Mnie nie chce się po raz n-ty pisać to samo o tym samym. Wybacz.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
"szukaj"'łem, ale nie mogłem znaleźć nic, co by mnie satysfakcjonowało...
Jakiś czas temu czytałem o tym tutaj podobny temat, ale nie znalazłem go teraz, dlatego pytam... wpadło trochę grosza i chciałem je w jakiś pożyteczny sposób wykorzystać
biorąc pod uwagę konkretnego sprzedawcę, którego nam pokazałeś i oferowany przez Niego towar moja odpowiedź brzmi: warto
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 18:13
giewu napisał/a:
zippermann napisał/a:
Warto ryzykować Allegro w tym przypadku?
biorąc pod uwagę konkretnego sprzedawcę, którego nam pokazałeś i oferowany przez Niego towar moja odpowiedź brzmi: warto
Biorąc pod uwagę, że "oba napinacze są stosowane równolegle" i w zestawie z dwoma różnymi napinaczami proponuje się jeden typ paska... zastanowiłbym się... a z conajmniej dopytał dokładnie o parametry paska.
Pasek na bank weź Gates (jedna z lepszych firm - u mnie dociągną się do 96 tyś ale miał już naderwany ząbek jak wymieniałem) ) reszta tak jak napisałeś
zippermann napisał/a:
napinacz(Ruville), pompę wody i paski klinowe
Co sprawdzić ------>>>>> tylko czy pasuje do modelu jak pasuje brać i wymieniać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum