W R200 z tego co sie orientuje nie sa montowane na siedzeniach tylnych zagłówki...no chyba ze sie myle to prosze mnie wyprowadzic z błędu a wiec mam pytanie czy ktos próbował do tylnych siedzeń w R200 montowac zagłówki i czy to jest spory problem, czy dam rade czy raczej nie...
Ostatnio zmieniony przez piter34 Wto Kwi 01, 2008 10:59, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 15:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na niektóre rynki były montowane. Jak je znajdziesz to sam montaż chyba nei jest trudny (wydaje mi się, że prowadnice są w każdej kanapie). Na 100% trzeba szukać tylnych zagłówków, bo te przednie mają inny rozstaw prętów. Podpytaj Paula, wydaje mi się, że on dokładniej rozpoznawał temat
Rozpoznawał
Niestety, przednie nie podejdą do tyłu
Same mocowania w oparciu tylnym są. Jak znajdziesz zagłówki, to muszą być z prowadnicami (takie plastykowe).
O ile dobrze pamiętam, to rozstaw prowadnic z tyłu to 10 cm, a z przodu 18 cm. Średnica chyba jest taka sama, ale nie mam pewności.
a pisząc o tych prowadnicach miałes na mysli te metalowe badz moze plastikowe rurki...
http://moto.allegro.pl/it..._passat_b5.html
zamieszczone np na fotce czy jeszcze cos innego?
i czy ewentualnie dopasuje jakies inne zagłówki (z innych samochodów) bo jakos od rovera nie widze po wstepnym przeglądnieciu w necie...
oki tylko wydaje mi się że takowe prowadnice mogę już mieć, gdyż cos tam wyczuwam w kanapie jakieś rurki tam sa zainstalowane...a wiec czy w takim razie mam wmontowane te prowadnice czy to nie jeszcze moze sie okazac ze to nie one...a sam nie chce póki co dostawac sie do nich i dziurawić kanapy bo jeszcze nie wiem czy uda mi sie załatwić pasujące zagłówki...
[ Dodano: Pią Lut 29, 2008 08:42 ]
aha i o jeszcze jedno chciałem zapytać kolegi bardziej zorientowanego rozstaw prętów jest rzeczywiście 10 cm, a jaka moze być średnica tych prętów ? czy mozna zakładać ze będzie przyblizona do prętów w przednich zagłowkach, czyli ok 1 cm ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum