Wysłany: Wto Lut 19, 2008 21:06 [R420] Kod immobilaizera może być na pilocie?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Na pilocie jest fabrycznie wytłoczony numer MPT 13xx. Czy to mozliwe ze to jest ten kod? Czytalem dzisiaj sporo o tych alarmach tak na wszelki wypadek, a ze mam jednego pilota to dobrze byloby znac ten kod. Aha a czy jak sie ten immo odblokuje kluczykiem, znaczy przekrecaniem według kodu, to czy zostanie to jakos zasygnalizowane? Czy trzeba do stacyjki wkladac i sparawdzac za kazda kombinacją?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 20:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 21:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 21:31
Kod immo jest cztero cyfrowy i odczytać go mozna tylko komputerem serwisowym , a wprowadza się jego kluczykiem w zamku drzwi kierowcy.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
no to dzisiaj mam wolne to bede próbował rozszyfrowac ten kod. dzieki za podpowiedzi. chociaz moze najpierw zadzwonie do sprzedajacego moze zapomnial poprostu mi dac tego kodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum