może będziesz miał wreszcie okazję sprawdzić ile tak na prawdę poleci na prostej
ja swojego nowego nabytka sprawdziłem na poznańskiej i leci licznikowe 210
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
I to był opór?
To nie najlepiej...
Mój sporo większy krążownik przy licznikowych 215 nadal się napędza.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
I to był opór?
To nie najlepiej...
Mój sporo większy krążownik przy licznikowych 215 nadal się napędza.
prędkość max. może nie powala, ale za to jak szybko ją osiąga - nie napiszę w ile sek. bo nie mierzyłem, ale na pewno szybciej niż ZR 160 (w końcu moment 320Nm)
zresztą ile razy się rozpędza samochodem do takiej prędkości - rzadko kiedy nawet 140 po mieście lecę, a to i tak na kawałku prostej, kiedy wolne miejsce jest
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
Myślę, że Tempest pisał o autostradzie A2, czyli dla Warszawiaków "trasie poznańskiej".
[ Dodano: Pią Lut 22, 2008 13:54 ]
Tempest napisał/a:
nie napiszę w ile sek. bo nie mierzyłem, ale na pewno szybciej niż ZR 160 (w końcu moment 320Nm)
Trzebaby zmierzyć, bo to znów mogą być tylko odczucia...
Pamiętaj o wadze i innej charakterystyce...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Myślę, że Tempest pisał o autostradzie A2, czyli dla Warszawiaków "trasie poznańskiej".
Ufff, mam nadzieję że masz rację
tak, miałem na myśli autostradę poznańską jak wracałem z Berlina po zakupie samochodu
spokojnie, aż tak szalony nie jestem
po wypadku na szczęście nie przeszła mi chęć jeżdżenia szybko, ale na pewno nie będę zap...ał jak szalony byle szybciej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum